Veilig, Vlot en Betrouwbaar

Ladingen voor een koeriersbedrijf worden door de meeste organisaties uitbesteed aan een gespecialiseerde transportorganisatie. Als ondernemer wilt u natuurlijk dat uw verzending zo snel en zorgvuldig mogelijk op de juiste bestemming arriveert voor een goede prijs. Voor ons is het vanzelfsprekend om met grote zorg en gepaste spoed ervoor te zorgen dat uw verzending van het juiste afhaaladres naar de juiste bestemming wordt getransporteerd.
Onze gekwalificeerde en ervaren chauffeurs helpen u graag met het verzorgen van uw nationaal sneltransport. Daarbij beschikken wij over een jong, goed onderhouden wagenpark waardoor wij een representatieve uitstraling kunnen garanderen. Wij bieden zeer aantrekkelijke tarieven voor sneltransport. Bel ons op 0162-764300 en ontvang direct de ritprijs.

Hoe gaat AB Sneltransport te werk:

Wanneer u contact opneemt...

Voor een vlotte afhandeling vragen wij aan u: De postcode waar de zending opgehaald moet worden én de postcode waar de zending afgeleverd dient te worden. De afmetingen, gewicht en hoeveelheid (in bijv. Europallet 80x120cm).

1
En dan?

U krijgt direct aan de telefoon een scherpe prijsopgave voor het transport. Dit is o.a. afhankelijk van het aantal km's en de prioriteit die uw zending heeft. Als u akkoord gaat vragen wij u om alle gegevens incl. de details, (zoals het adres en de naam van de persoon waar de zending opgehaald en afgeleverd dient te worden), naar ons te mailen.

2
Wij zijn al onderweg!

In de tijd dat u ons mailt, is onze chauffeur al onderweg naar het adres waar de zending opgehaald moet worden. Wanneer de zending is afgeleverd tekent de ontvanger voor ontvangst. Wij hopen dat hetgeen wat u van ons verwacht, naar tevredenheid is uitgevoerd.

3

  NIWO gecertificeerd

  Representatief wagenpark

  Gemotiveerde en goed opgeleide chauffeurs

  Wij staan klaar op ieder moment van de dag

  Wij regelen het van A tot Bestemming