Mogelijkheden in Sneltransport

AB Sneltransport bezorgt al uw zendingen vlot, veilig en vertrouwd. Of het nu gaat om belangrijke documentatie, een enkele doos of 30 pallets. Binnen Europa dragen wij zorg voor een bezorging binnen 24 uur. Wij kunnen bij elk adres in Europa verzendingen ophalen en bij de klant (of een ander gekozen adres) bezorgen. Op die manier plant u uw transport efficiënt en betaalt u niet meer dan nodig.

Bel ons op 0162-764300 en ontvang een passende oplossing voor uw specifieke transportvraagstuk.


Hoe gaat AB Sneltransport te werk:

Wanneer u contact opneemt...

Voor een vlotte afhandeling vragen wij aan u: De postcode waar de zending opgehaald moet worden én de postcode waar de zending afgeleverd dient te worden. De afmetingen, gewicht en hoeveelheid (in bijv. Europallet 80x120cm).

1
En dan?

U krijgt direct aan de telefoon een scherpe prijsopgave voor het transport. Dit is o.a. afhankelijk van het aantal km's en de prioriteit die uw zending heeft. Als u akkoord gaat vragen wij u om alle gegevens incl. de details, (zoals het adres en de naam van de persoon waar de zending opgehaald en afgeleverd dient te worden), naar ons te mailen.

2
Wij zijn al onderweg!

In de tijd dat u ons mailt, is onze chauffeur al onderweg naar het adres waar de zending opgehaald moet worden. Wanneer de zending is afgeleverd tekent de ontvanger voor ontvangst. Wij hopen dat hetgeen wat u van ons verwacht, naar tevredenheid is uitgevoerd.

3

  NIWO gecertificeerd

  Representatief wagenpark

  Gemotiveerde en goed opgeleide chauffeurs

  Wij staan klaar op ieder moment van de dag

  Wij regelen het van A tot Bestemming