Ons Bedrijf

Met de ruim 15 jaar dat wij bestaan, zijn wij absoluut niet de eerste in deze branche. Toch is de groei die we doorgemaakt hebben wel indrukwekkend voor de afgelopen periode. Ook zijn we één van de beste en veiligste vervoerders van Nederland! Mocht ons jonge en nette wagenpark onverhoopt schade oplopen, dan laten wij dit direct repareren, zodat we nog steeds de gewenste uitstraling blijven behouden wanneer wij uw zending afleveren. Daarnaast zult u bij ons altijd flexibele, gemotiveerde en representatieve chauffeurs tegen komen. Hiermee streven we een professionele uitstraling na, zonder het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen.

Met vriendelijke groet,

Peter Bink
Eigenaar AB Sneltransport

 

20+ Jaar ervaring

Gemotiveerde chauffeurs

1 van de beste en veiligste vervoerders van NL

Jong en goed onderhouden wagenpark

NIWO & ADR gecertificeerd

Scherpe prijzen

100% bereikbaar

Denkt mee in oplossingen

Ons antwoord is NOOIT nee!


Onze Missie

Onze missie is om alle logistieke uitdagingen op een efficiënte manier op te lossen en ervoor te zorgen dat u altijd van ons op aan kunt.

Onze Visie

Wij zien onszelf als een verlengstuk van uw organisatie. Kies daarom voor ons wanneer u uw zending veilig en vlot van A naar B wilt vervoeren.

Onze Doelen

Ons doel is om iedere zending zo efficiënt mogelijk te vervoeren. Op deze manier garanderen wij een eerlijke, scherpe prijs.