Koeriersdienst Breda - De beste koerier in regio Breda

Direct een koeriersdienst nodig in Breda? Wij staan binnen 30 minuten bij u op locatie!

Het is ons doel om logistieke uitdagingen op een efficiënte manier op te lossen. Hierbij staan betrouwbaarheid, flexibiliteit en snelheid centraal.

Bent u dus opzoek naar een koeriersdienst uit de regio Breda die deur tot deur levert én echt aandacht heeft voor uw zending? Dan bent u bij AB Sneltransport aan het juiste adres.

Direct een eerlijke ritprijs nodig? Bel ons op 0162-764300 en ontvang direct de ritprijs.


Hoe gaat AB Sneltransport te werk:

Wanneer u contact opneemt...

Voor een vlotte afhandeling vragen wij aan u: de postcode waar de zending opgehaald moet worden en de postcode waar de zending afgeleverd dient te worden. De afmetingen, gewicht en hoeveelheid (in bijv. Europallet 80x120cm).

1
En dan?

U krijgt direct aan de telefoon een scherpe prijsopgave voor het transport. Dit is o.a. afhankelijk van het aantal km's en de prioriteit die uw zending heeft. Als u akkoord gaat vragen wij u om alle gegevens incl. de details, (zoals het adres, het bedrijf en de naam van de persoon waar de zending opgehaald en afgeleverd dient te worden), naar ons te mailen (planning@absneltransport.nl).

2
Wij zijn al onderweg!

In de tijd dat u ons mailt, is onze chauffeur al onderweg naar het adres waar de zending opgehaald moet worden. Wanneer de zending is afgeleverd tekent de ontvanger voor ontvangst. Wij hopen dat hetgeen wat u van ons verwacht, naar tevredenheid is uitgevoerd.

3

  NIWO gecertificeerd

  Representatief wagenpark

  Gemotiveerde en goed opgeleide chauffeurs

  Wij staan klaar op ieder moment van de dag

  Wij regelen het van A tot Bestemming


Wat voor soort zendingen kunnen wij vervoeren vanuit Breda?

Wij vervoeren vrijwel elk type zending. Het maakt dus niet uit of uw zending losse pakketten zijn, pallets of documenten. Als u iets vervoert wilt hebben, is ons antwoord nooit nee en denken wij graag mee over een passende oplossing.

Dit kunnen wij aanbieden doordat wij een groot en divers wagenpark hebben. Hierdoor kunnen wij voorzien in niet alleen sneltransport, maar ook koeltransport, ADR transport of zelfs groupage transport.

Voor het gehele wagenpark en de laadvermogens van elk voertuig kunt u ons wagenpark bekijken.

Nationaal en internationaal transport vanuit Breda

Wanneer u een zending vanuit Breda wilt vervoeren, kunnen wij deze binnen heel Nederland of binnen Europa afleveren.

Met 20+ jaar ervaring en gemotiveerde chauffeurs, leveren wij uw vracht zorgvuldig en op tijd af op het gewenste nationale of internationale afleveradres.

Wat rekenen wij voor een rit vanaf Breda?

De exact ritprijs hangt af van verschillende factoren waardoor wij geen vaste tarieven hanteren.

Elke zending is anders en daarom maken wij altijd een prijs op maat.

Een aantal factoren die meespelen bij het bepalen van de juiste prijs zijn: het type zending, de urgentie waarmee het getransporteerd moet worden, de afstand die afgelegd wordt en het formaat van de vracht.

Om u te voorzien van de totale kosten voor uw rit, verzoeken wij u om contact op te nemen met ons via het contactformulier of telefonisch via 0162-764300. Zo weet u direct wat de ritprijs wordt voor uw zending.


Veelgestelde Vragen

Wanneer uw zending wordt afgeleverd op het afgesproken adres, laten wij een vrachtbrief tekenen ter ontvangst. Zo weet u 100% zeker de vracht aangekomen is op de bestemming.
Ja, wij zijn experts in sneltransport in de regio Breda. Wanneer u met een spoedzending zit, kunt u het best telefonisch contact opnemen. Via de telefoon kunnen wij zo snel mogelijk handelen en het transport traject starten.
Ja, wij kunnen ook voorzien in koeltransport met onze koelbus. Geconditioneerd transport vraagt om extra aandacht en planning. Neem daarom contact op zodat wij met u mee kunnen denken over het vervoeren van uw koelproducten.
Ja, ook voor speciale zendingen kunt u bij ons terecht. Wij horen graag om wat voor speciale zending het gaat.. Wij vervoeren regelmatig ADR goederen en kunnen ook voorzien in groupage transport als dit relevant is voor uw zending. Neem contact op om de mogelijkheden te kunnen bespreken.

Wie zijn wij?

AB Sneltransport is één van de beste en veiligste vervoerders van Nederland!

Met 20+ jaar ervaring en gemotiveerde chauffeurs, leveren wij uw vracht zorgvuldig en op tijd af.

Wij zien onszelf echt als een verlengstuk van uw organisatie die proactief meedenkt.

Zo krijgt u de beste en eerlijkste service.