Internationaal koerier

Zoekt u een internationale koerier die uw zending met spoed overal binnen Europa kan afleveren? Dan bent u bij AB Sneltransport aan het juiste adres. Onze internationale koeriers bezorgen uw zendingen met spoed binnen Europa en leveren de beste service tegen een eerlijke ritprijs.

Bel ons op 0162-764300 en ontvang een passende oplossing voor uw specifieke transportvraagstuk.


Hoe gaat AB Sneltransport te werk:

Wanneer u contact opneemt...

Voor een vlotte afhandeling vragen wij aan u: De postcode waar de zending opgehaald moet worden én de postcode waar de zending afgeleverd dient te worden. De afmetingen, gewicht en hoeveelheid (in bijv. Europallet 80x120cm).

1
En dan?

U krijgt direct aan de telefoon een scherpe prijsopgave voor het transport. Dit is o.a. afhankelijk van het aantal km's en de prioriteit die uw zending heeft. Als u akkoord gaat vragen wij u om alle gegevens incl. de details, (zoals het adres en de naam van de persoon waar de zending opgehaald en afgeleverd dient te worden), naar ons te mailen.

2
Wij zijn al onderweg!

In de tijd dat u ons mailt, is onze chauffeur al onderweg naar het adres waar de zending opgehaald moet worden. Wanneer de zending is afgeleverd tekent de ontvanger voor ontvangst. Wij hopen dat hetgeen wat u van ons verwacht, naar tevredenheid is uitgevoerd.

3

Koerier naar het buitenland

Als specialist in sneltransport leveren wij met spoed uw zending af op elk gewenst adres binnen Europa.
AB Sneltransport kan voorzien in de volgende internationale transport diensten:

Transport naar Nederland

Wilt u een zending vanuit het buitenland naar Nederland halen? Hierin kunnen wij ook voorzien. Neem contact met ons op om te bespreken wat voor u de mogelijkheden zijn. Ons personeel denkt graag mee over een passende oplossing voor uw vracht en afstand. Zo kunnen wij u altijd een eerlijke prijsopgave geven die specifiek gericht is op uw situatie.

Wagenpark geschikt voor internationaal transport

Binnen ons wagenpark vindt u voertuigen die uitermate geschikt zijn voor lange afstandsritten naar het land van uw bestemming binnen Europa. Zo kunnen wij de kwaliteit van de huis-aan-huisbezorging garanderen, ongeacht de afstand. Of je nu een document of een pakket verzendt, onze internationale koerier kunnen u de betrouwbare service bieden die u verwacht.

 Gekwalificeerd en betrouwbaar personeel

Wanneer u kiest voor AB Sneltransport, kiest u voor ervaren personeel dat ook in het buitenland betrouwbare service kan leveren. Wij zijn gespecialiseert in het leveren met gepaste snelheid, veiligheid en zorgzaamheid. Als internationaal koerier zijn we 24 uur per dag te bereiken en inzetbaar om uw zending zo snel mogelijk op het gewenste (buitenlandse)adres af te leveren.

  • Engels sprekend personeel
  • 24/7 bereikbaar
  • Binnen 30 minuten na akkoord onderweg naar uw afhaallocatie
  • Spoed levering binnen heel Europa

  NIWO gecertificeerd

  Representatief wagenpark

  Gemotiveerde en goed opgeleide chauffeurs

  Wij staan klaar op ieder moment van de dag

  Wij regelen het van A tot Bestemming