Vervoersbedrijf

Als vervoersbedrijf dat gespecialiseerd is in sneltransport, ADR transport, koeltransport en groupage transport, bieden wij u een breed scala aan diensten om u altijd van een passende oplossing te voorzien.

Bij ons vindt u flexibele, gemotiveerde en betrouwbare chauffeurs die streven naar een professionele uitstraling en aflevering van uw zending.
Zonder daarbij het persoonlijke en menselijke aspect van het vak uit het oog te verliezen.

Wij rijden zowel nationaal als internationaal wat betekent dat wij uw zending binnen heel Europa kunnen afhalen of leveren.

Direct een eerlijke ritprijs nodig voor uw transport vraag? Bel ons op 0162-764300 en ontvang direct telefonisch een passende ritprijs voor uw zending.
Hoe wij als vervoersbedrijf te werk gaan:

Stap 1 - U neemt contact op

Wanneer u uw vervoersaanvraag bij ons indient, vragen wij allereerst om de volgende gegevens: - de postcode waar de zending opgehaald moet worden - de postcode waar de zending afgeleverd dient te worden - de afmetingen, gewicht en hoeveelheid van de zending (in bijv. Europallet 80x120cm) Het is dus handig om deze gegevens al paraat te hebben, zo kan onze chauffeur sneller onderweg zijn naar jouw bestemming.

1
Stap 2 - Direct een prijsopgave via de telefoon

U krijgt direct aan de telefoon een scherpe prijsopgave voor uw transportaanvraag. De ritprijs wordt berekend aan de hand van het aantal kilometers en de prioriteit. Bij akkoord vragen wij u om alle gegevens transport gegevens te mailen naar planning@absneltransport.nl. Denk aan details zoals het adres, het bedrijf en de naam van de persoon waar de zending opgehaald en afgeleverd dient te worden.

2
Stap 3 - Wij zijn al onderweg!

In de tijd dat u ons mailt, is onze chauffeur al onderweg naar het adres waar de zending opgehaald moet worden. Daarom vragen wij deze gegevens ook als eerst, dan kan de chauffeur snel vertrekken, Wanneer de zending is afgeleverd tekent de ontvanger ter ontvangst en krijgt u hier een bevestiging van.

3

  NIWO gecertificeerd

  Representatief wagenpark

  Gemotiveerde en goed opgeleide chauffeurs

  Wij staan klaar op ieder moment van de dag

  Wij regelen het van A tot Bestemming


Vervoersbedrijf - Nationaal & Internationaal

Als internationale koeriers kunnen wij uw zending zowel in Nederland als in het buitenland leveren.
Ook dit doen wij met de grootste zorg en door efficiënt gebruik te maken van ons netwerk en wagenpark.
Wij kunnen bij elk adres in Europa verzendingen ophalen en bij een door u gekozen adres bezorgen.

Groot wagenpark voor veel verschillende soorten zendingen

Om u altijd een passende oplossing te bieden voor uw transport vraagstuk, maken wij gebruik van een uitgebreid wagenpark. Binnen dit wagenpark beschikken wij over voertuigen die elk geschikt zijn voor hun eigen type zendingen en laadvermogens.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld euro pallets, mini pallets of (industriële) blokpallets eenvoudig vervoeren, maar zijn de wagens ook geschikt voor (kleine) meubels of materiaal. Denk hierbij aan tegels, plaatmateriaal, kokers, lengtewerk of frames.

Tot slot kunnen we ook voorzien in koeltransport (tot -30 graden) en ADR transport. Er valt dus altijd een passende oplossing te realiseren voor uw zending.

Wat kost het vervoeren van uw zending?

Omdat elke zending anders is, hanteren wij geen vaste prijs per kilometer voor onze transportdiensten.

Factoren als afstand, urgentie, formaat en gewicht spelen allemaal mee bij het bepalen van de ritprijs. Om u te voorzien van de totale kosten voor uw zending, vragen wij u om contact met ons op te nemen per telefoon: 0162-764300.

Zo kunnen wij u informeren over een eerlijke ritprijs, de verwachtte tijd en snelheid waarmee geleverd kan worden.


Veelgestelde Vragen

Wanneer uw zending wordt afgeleverd op het afgesproken adres, laten wij een vrachtbrief tekenen ter ontvangst. Zo weet u 100% zeker de vracht aangekomen is op de bestemming.
Ja, wij leveren uw zending ook in het buitenland. Ook dit doen wij met de grootste zorg. Wij kunnen bij elk adres in Europa verzendingen ophalen en bij een door u gekozen adres bezorgen.
Ja, wij zijn experts in sneltransport. U kunt ons het best telefonisch contact opnemen om uw spoedzending zo snel mogelijk te laten transporteren. Wij zullen met u meedenken om de vracht zo snel en veilig mogelijk van A naar B te krijgen.
Ja, wij transporteren ook gekoelde producten. Dit vergt extra aandacht en kwaliteit. AB Sneltransport transport beschikt over speciaal uitgeruste voertuigen welke geschikt zijn voor uw geconditioneerd transport.
Elke zending is uniek waardoor wij niet met vaste tarieven werken. Wij stemmen de kosten af op uw zending en de afstand die het moet afleggen. Zo krijgt u altijd een eerlijk en op maat gemaakte prijsopgave. U betaalt daarmee echt alleen voor de eerlijke kilometers.
Ja, ook voor speciale zendingen kunt u bij ons terecht. Wij horen graag om wat voor speciale zending het gaat. Zo kunnen wij u het best helpen en kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Wij vervoeren regelmatig ADR transport uit en kunnen ook groupage transport uitvoeren.

Wie zijn wij?

Als u op zoek bent naar een professioneel vervoersbedrijf dat aan al uw vervoersbehoeften kan voldoen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en zullen u graag advies geven over de beste oplossing voor uw transportbehoeften.

We zijn ervan overtuigd dat we u een oplossing kunnen bieden die aan al uw wensen voldoet en we kijken ernaar uit om samen met u te werken aan een succesvolle samenwerking.

Meer weten over ons? Bekijk onze over ons pagina.